Ratainfo – Hepomäen Offroad-ajoalue


AJOAJAT

arkisin:
10:00-21:00

lauantaisin:
10:00-21:00

sunnuntaisin:
12:00-18:00


YLEISINFO

Ajoalueelle pääsee melko vakio kalustollakin. Runkoreitti on pyritty tekemään siten, että siellä voi liikkua lähes vakiolla 4-vetoisella autollakin ja reitit on tehty sen mukaan minkälaista kalustoa ajamassa on käynyt. Runkoreitistä poikkeaa ympäriinsä haastavampia reittejä, joista löytyy sitten enemmän haastetta niitä etsiville.

Tällä hetkellä alueella ei vielä ole hirveästi haastetta yli 35″ pyörillä varustetuille autoille, koska harva alueen aktiivisista käyttäjistä käyttää tällä hetkellä tuota isompia renkaita. Reittejä  voidaan jatkossa muokata, mikäli isompipyöräisiä autoja alkaa alueella käymään.


KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Kulku alueelle ja sieltä pois tapahtuu kaatopaikan tien kautta. Erikoistapauksissa (hätätilanne/vast.) voidaan käyttää Liukontietä.
KUA:n jäsenille alueen käyttö on maksuton, muilta KUA perii 10€ kerta/autokunta. Raha käytetään lupamaksuun ja alueen siistinä pitoon. Ajo on sallittua vain merkityillä urilla. Jokaisesta käyttäjästä pidetään listaa alueen sisään menossa olevalla käyttölistalla.

Alueelle ensimmäistä kertaa menevien kuljettajien on syytä tutustua alueeseen aluksi alueen tuntevan harrastajan opastuksella.

Mahdollisista vahingoista on heti ilmoitettava lajiryhmän vastaavalle Mikko Huoviselle p. 050-9130259. Kaikenlainen roskaaminen on ehdottomasti kielletty. Kuopion UA:n Off-Road lajiryhmä vastaa alueen siisteydestä.


AUTOJEN TEKNISET MÄÄRÄYKSET

Autojen on oltava tieliikennelain mukaisia mm. melun ja vuotojen osalta. Jokaisessa autossa on oltava hyväksytty jauhe- tms. sammutin.
Vinssillä varustetuissa autoissa on oltava puunsuojaliina.
Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen aiheuttaa kyseiselle harrastajalle alueen käyttökiellon.